Skip to main content

Werkgroep Groen

Word jij ook blij van groen en natuur?

Wij wel! Daarom hebben we de werkgroep Groen Broek opgericht. Wij gaan voor een zo groen mogelijk Arnhems Broek. Hoe we dat doen? En hoe jij kunt helpen? Dat lees je hier.

Over de werkgroep Groen Broek

Onze werkgroep bestaat uit ongeveer zeven bewoners. Waar de een graag een moestuin onderhoudt, vindt een ander het leuk om subsidies uit te pluizen. Zo komt ieders talent tot bloei.

We houden bij welke groene initiatieven er in de wijk zijn. Nieuwsgierig naar wat er allemaal al gebeurt? Lees meer op de pagina Initiatieven.

Wat doen we verder nog?

  1. We kijken goed waar kansen liggen. Dat doen we met een wijkschouw: met bewoners lopen we door de wijk en onderzoeken we waar het groener kan.
  2. Die kansen zetten we ook om in daden. Zo helpen we bij vergroeningsacties, zoals het tegelwippen.
  3. En tot slot denken we mee met de Wijkgroenagenda. Daarna controleren we of de plannen echt uitgevoerd worden. Kijk voor de Wijkgroenagenda op Arnhem.nl.

Wat kun jij doen?

Heb je een groen idee en wil je dat zelf tot uitvoering brengen? Ook dan helpen we je graag. Neem gerust contact met ons op of lees meer op de pagina Bewoners in actie.

Je bent welkom!

Vind je het leuk om bij een vergadering aanwezig te zijn? Heb jij een goed en groen idee voor je straat of wijk? Of wil je ons iets vragen?

WerkgroepGroen@HetBroek.nl

Een groener Arnhemse Broek begint bij jezelf, maar we doen het samen!

Extra informatie

Pagina initiatieven
Wijkgroenagenda op Arnhem.nl